English Español Français Deutsch Italiano Český Polski Русский Română Українська Português Eesti 中文 日本

Сучасні знання про Бога, Еволюцію, сенс життя людини.
Методологія духовного вдосконалення.

 
Потрібно перетворювати себе на Любов!
 

Ізнанка світу матерії/Потрібно перетворювати себе на Любов!


Потрібно перетворювати себе на Любов!

Поки ми сиділи на пероні в очікуванні електрички, Владімір раптом обертається до мене з іншого кінця лави і, жартома, говорить:

— Тебе чекає ще так багато нового дізнатися. Я тобі навіть заздрю!

Усі засміялися.

Пізніше він продовжив цю думку:

— Сукупність усіх, що прагнуть до Досконалості, можна виразити у вигляді образу піраміди, розділеної на поверхи.

Зацікавитися духовною роботою адже може дуже багато хто. Але дістатися до вершини нині — в змозі лише одиниці з мільйонів.

Хтось виявляється здатним лише навчитися жити у чакрi анахатi, дивитися на світ духовним серцем. Адже це — вже дуже багато, в зіставленні з початковим рівнем! Причому далеко не всім з тих, що узяли цей ступень — хочеться просуватися далі: «земне» відволікає.

А комусь вдається навчитися також відчувати і бачити біоенергетичні кокони дерев, потім — Форми Свідомості Святих Духів, спілкуватися з Ними…

Ще можна отримати хрещення Святим Духом: при цьому ми відчуваємо Бога у своєму тілі, у чакрi анахатi. Самадхі! Перше Блаженство від такого яскравого відчуття Бога! А потім цей стан стає звичайним, звичним…

Але якщо просуватися далі — поступово відбувається розвиток прямих взаємовідносин з Богом! Стає можливим бачити Його розвиненою свідомістю, вільно розмовляти з Ним, обіймати Його, зливатися з Ним, вчитися безпосередньо у Нього!

Але для цього потрібно, у тому числі, стати вільними від страху, що нагнітається різними сектами. Маю на увазі, передусім, твердження про неможливість для людини безпосередньо спілкуватися з Богом, навіть взагалі любити Його, про «гріховність» таких «намірів»…

Навпаки! Потрібно стати саме повністю відкритими для сприйняття Бога, для виявлення своєї любові до Нього — і для прийняття Його Любові у відповідь!

Але для цього, зрозуміло, потрібно розуміти, що таке є Бог, що Він — не літаючий чоловічок і не страховище, караюче людей. Але Він — Любов!

Щоб пізнати Бога — треба йти до Нього сміливо, поступово перетворюючи себе теж в Любов! І потім — не злякатися, зустрівши Любов Його!

Адже є сектантська думка, що любов до Бога — це є «привабливість», тобто «прельщенність підступами диявола»… Мовляв, диявол провокує нас на любов до Бога. Але навіщо це йому потрібно?… Абсурд!

Потрібно намагатися позбавити людей, особливо дітей, від подібної сектантської муті, від цієї і їй подібній згубній брехні!

Зараз задумка Бога полягає в тому, щоб — через нас — дати людям істинні знання про Бога, про Шлях до Нього, про сенс наших життів!

Особливо важливо це — стосовно молоді: до тих, хто ще не згубили свої інтелектуальні здібності пияцтвом і поїданням трупів тварин. Але робити це потрібно дуже обережно: адже жерці таких сект «годуються» від їх пастви — і тому, буває, поводяться дуже агресивно.

… Владімір помовчав, явно щось згадуючи.

— Зараз, продовжив він, — на пам'ять прийшов один епізод… Одного разу, вже дуже багато років тому, мене зупинили на вулиці телевізійники, що брали інтерв'ю у перехожих. Питання було таким: «Як Ви відмітили вчорашнє свято?». (А це був якийсь важливий в православ'ї день). Я відповів, що я — не сектант! І зустрів повне їх нерозуміння: як так? Адже прийнято!

Адже надто багато людей в Росії під «відмічати» розуміють пияцтво… Пияцтво прийняло в нашій країні «Релігійний вигляд»…

Але невже саме таку «релігійність» бажає бачити в нас Бог?! Невже такі «відмічання» дат — хоч в щонайменшому ступені можуть свідчити про нашу праведність перед Ним?

Або пияцтво є одна з головних російських «релігійних» традицій, що масово програмує її прибічників в пекло?

Адже можна було б виконувати Вчення Бога…

* * *

Наступного дня я вже повинна була від'їжджати, але ранок був вільним.

Аня запропонувала мені побачення з Божественним Апостолом Ісуса Христа — Андрієм, у Якого було в цьому місті не менше двох робітників майданчиків.

Я з радістю погодилася.

<<< >>>





Присоединяйтесь к нам:

 
ГоловнаКнигиСтаттіФільмиФотогалереяСкринсейвериЕнциклопедіяАудіокнигиАудіолекціїПосилання