English Español Français Deutsch Italiano Český Polski Русский Română Українська Português Eesti 中文 日本

Сучасні знання про Бога, Еволюцію, сенс життя людини.
Методологія духовного вдосконалення.

 
Передмова: Біологи вивчають Бога
 

Ізнанка світу матерії/Передмова: Біологи вивчають Бога


Передмова: Біологи вивчають Бога

Владімір Антонов — є першим з вчених-біологів, який розповсюдив сферу своїх наукових інтересів — також і на нематеріальні форми життя, включаючи Бога в різних Його Проявах. Він — не лише теоретик, що ретельно вивчив всю «історію питання», але і духовний практик, який вдало поєднав знання, отримані від Бога, із особистим досвідом пізнання Його.

Владімір Антонов досяг в цьому повного успіху і видав десятки книг по цій тематиці, випустив багато фільмів з лекційним змістом. Багато з цих матеріалів перекладені іноземною мовою.

Йому і його колегам-помічникам — за десятки років напруженої праці і на тлі багаточисельних атак різносортних людей-примітивів — вдалося сформувати новий сучасний напрям науки — методологію духовного вдосконалення.

Це інтегральне знання включає:

Історичні відомості, включаючи компетентні переклади філософських текстів і підбірки цитат з Учень Тота-Атланта (Гермеса Трісмегиста — в наступному Його Втіленні), Піфагора, Крішни, Лао-Цзи, Гаутами Будди, Ісуса Христа, Мухаммеда, Бабаджі з Хайдакхана, Сатья Саї Баби і багатьох інших Божественних Вчителів — Представників Первинної Свідомості (Творця).

Опис Бога, включаючи точні і вичерпні роз'яснення того, що ми повинні розуміти під такими термінами, як Бог, Абсолют, Первинна Свідомість, Творець, Святий Дух, Трійця, (реальна) багатовимірність простору, пекло, рай, Обитель Творця, Еволюція Уселенської Свідомості.

Опис великих і малих сходинок духовного сходження людини — до Досконалості. Ці сходинки ведуть до особистого прямого пізнання Бога в Аспектах Святого Духу (Брахмана) і Первинної Свідомості, а потім отримання Божественності в Злитті з Первинним.

Все це і багато іншого багаторазово і багатогранно, тобто, під різними точками зору і стосовно різних ситуацій, змальовано в працях науково-духовної Школи Владіміра Антонова.

Що в найзагальніших і коротших словах є методологічна концепція Школи?

1. Основою для початку духовного вдосконалення кожної людини має бути прагнення до етичної чистоти — як її розуміє Бог (а не ті або інші групи людей у тому або іншому історичному відрізку часу).

2. Сенс наших життів на Землі полягає саме в активному самовдосконаленні — з метою пізнання нашого загального Творця і Злиття з Ним у взаємній досконалій Любові. Богові потрібні від нас не поклони і молитви-жебрацтва, а зусилля в тому, щоб СТАВАТИ КРАЩЕ — відповідно до Його Учення.

3. Бог є Любов. І, щоб зближуватися з Ним за якістю свідомостей, нам треба теж ставати Любовью. «Органом», в якому у нас виникають емоції любові, є духовне серце. Воно може почати свій шлях розвитку в грудній чакрі анахаті кожного з нас. І саме духовними серцями ми можемо рости до розмірів, непорівнянно величезних, — у порівнянні з розмірами наших фізичних тіл. І, лише володіючи такими духовними серцями, ми можемо пізнати Бога в Його Величі.

4. Ще один необхідний напрям самовдосконалення — потоншення свідомості за допомогою, перш за все, керування своїми емоціями і постійного контролю над ними. Механізмом здійснення даного завдання є опанування мистецтва психічної саморегуляції. Відповідна методика була розроблена якраз в даній Школі.

5. Рівень інтелектуального розвитку адептів духовної Дороги зумовлює їх успіх. Тому необхідно:

а) кожному піклуватися про підвищення інтелектуального рівня — як власного, так і у підопічних людей, включаючи дітей;

б) викладачі духовних дисциплін не повинні намагатися «затаскувати» своїх учнів на ті рівні розвитку, на яких вони доки не здатні перебувати впевнено і міцно.

З останніми матеріалами цієї Школи можна познайомитися на сайтах:

www.new-ecopsychology.org

www.philosophy-of-religion.org.ua

www.swami-center.org

www.spiritual-art.info

www.meaning-of-life.tv

www.path-to-tao.info

www.pythagoras.name

www.atlantis-and-atlanteans.org

www.encyclopedia-of-religion.org

Останніми роками ні Владімір Антонов, ні його найближчі супутники жодних практичних тренінгів, лекцій або семінарів не проводять, вважаючи, що по наявних вищезгаданих посібниках кожен, хто бажає, може сам вдосконалювати себе — за допомогою Бога. То, про що я розповідатиму, було не зараз…

<<< >>>





Присоединяйтесь к нам:

 
ГоловнаКнигиСтаттіФільмиФотогалереяСкринсейвериЕнциклопедіяАудіокнигиАудіолекціїПосилання