English Español Français Deutsch Italiano Český Polski Русский Română Українська Português Eesti 中文 日本

Сучасні знання про Бога, Еволюцію, сенс життя людини.
Методологія духовного вдосконалення.

 
«Латихан». Хрещення Святим Духом
 

Екопсихологія/«Латихан». Хрещення Святим Духом


«Латихан». Хрещення Святим Духом

На одному з наступних занять, коли попередній матеріал буде закріплено, можна ввести вправу «латихан».

Термін «латихан» було введено на початку нашого століття суфієм Бапаком Мухаммадом Субухом [61], який позначив так один із способів спілкування зі Святим Духом.

Субух об’їздив, у тім числі, низку країн Європи, де навчав цьому методові католицьких монахів і зцілював ними велику кількість різних хворих, зокрема, ракових.

Цей прийом полягає в тому, щоб, звернувшись до Святого Духу за допомогою, попросити Його сконцентруватися у мене над головою (відчуємо Його там), а потім — «пролитися» крізь все моє тіло зверху вниз, як через порожню оболонку, як крізь прозорий скляний циліндр. Це й буде справжнім хрещенням Святим Духом.

Так відбувається зцілення тіла.

Віддавшись Потокові, що проходить крізь тіло, тіло починає танцювати, виконувати якісь інші плавні й гармонійні рухи… Таке явище є одним з варіантів лайя-йоги — сукупності методів «розчинення» себе у Божественних Потоках і статичних станах Божественної Свідомості.

Насправді це — дуже просто, якщо ми справді віримо, любимо Його і готові віддати себе Йому. А Святий Дух же завжди перебуває морем Світла, у тому числі над нашими тілами, спостерігає, любить, навчає і… чекає, коли ми звернемо, нарешті, на Нього з любов’ю свою увагу і попросимо допомогти…

Якщо ми добре підготували себе всім попереднім матеріалом, включаючи вправу «Пробудження», — то це вийде одразу. Якщо ні — то спробуємо відчути себе медитативно… в раю, під райським водоспадом. У світлі ніжного сонця, в духмяних пахощах квітів, серед співу птахів… Водоспад райської блаженної вологи проливається крізь тіла, відмиваючи душі, роблячи нас гідними раю…

Для того, щоб «пішов» лайя-танець (танець «розчинення»), який веде Святий Дух, потрібно стати на носочки, а руки підняти вгору; одяг має бути легким і вільним — щоб його не відчувати…

Після танцю потрібно відпочити в релаксаційній позі.

<<< >>>





Присоединяйтесь к нам:

 
ГоловнаКнигиСтаттіФільмиФотогалереяСкринсейвериЕнциклопедіяАудіокнигиАудіолекціїПосилання