English Español Français Deutsch Italiano Český Polski Русский Română Українська Português Eesti 中文 日本

Сучасні знання про Бога, Еволюцію, сенс життя людини.
Методологія духовного вдосконалення.

 
«Кожен вихiд зi стану любовi…»
 

Екопсихологія/«Кожен вихiд зi стану любовi…»


«Кожен вихiд зi стану любовi…»

Кожен вихiд зi стану любовi веде до накопичування негативної карми», — так сказав менi одного разу Бог багато рокiв тому. Цю фразу можна поставити другим пунктом слідом за «Бог є Любов».

Про що тут мова? Що це — знову погроза? Вiн мене покарає? Пошле на мене важку хворобу? Або прирече страждати в наступному втiленнi? Нi, така постановка питання не вiрна.

Бог нiколи нiкого не карає. Але Вiн навчає. А долi свої ми робимо самi. Наприклад, ми самi вiдкладаємо щастя зустрiчi з Ним. І будемо продовжувати страждати за свою вiдокремленiсть вiд Нього, якщо в нас немає любовi. І рiзнi лиха ми теж самi притягуємо до себе. Та зовсiм не Бог нас карає.

Наведу яскравi приклади з власного життя.

Якось я побачив чергове незаконне видання моєї книги про Девіда Копперфільда: не тiльки без мого дозволу й фiнансових розрахункiв, але цього разу навiть iз перекручуванням змiсту — з якоюсь безглуздою схемою в серединi тексту, причому вiд мого iменi…*

І це в менi «переповнило чашу терпiння»: я вийшов зi стану любовi, налаштувався на «з'ясування стосунків» зi злочинним видавцем…

І в той же вечiр у мене почалося запалення стравоходу: спазми, навiть слину не проковтнути…

А вранці розглянув: великий чорний дух схопив мене рукою за горло, прилiпився, не вiдпускає, намагається душити. Я — в Обитель Отця, повертаюся в стан любовi — i вiдразу згадую: «Кожен вихiд зi стану любовi…»… І дух зник, запалення минуло майже вiдразу.

Механiзм тут такий. Коли ми в тонких станах — ми недосяжнi для грубих духів: вони не здатнi проникати в тонкi еони. Якщо ж ми стаємо грубими емоцiйно — то вiдразу наближаємося до їхнього стану й стаємо зручними мiшенями для їхніх агресивних атак.

А років тридцять тому зі мною трапилося ще набагато «крутiше». Тодi мої спiвробiтники в Москвi раптом почали хулiганити за моєю спиною [9]. Це для мене виглядало як зрада ними справи Бога. Бог Сам тодi розпорядився про негайне закриття створеного в Москвi духовного центру.

І цим потрiбно було б ситуацiю й завершити. Я ж — упав у затяжний стан гнiву на них. І вiдразу притягнув до себе диявольськi сили: пiддався без якого-небудь зовнiшнього приводу нападу банди, пiсля чого дуже довго помирав у жорстокому болю, двiчi побував у клiнiчнiй смертi й залишився фактичним iнвалiдом на кiлька рокiв.

Лише «пропалювання» зруйнованих кісток хребта енергiєю кундаліні, коли я цьому навчився, дало майже повне зцiлення.

… Так i кожний з нас притягує до себе щастя або страждання сам: ми входимо в стан Божественної Любовi — i зближаємося з Богом, ми входимо в диявольськi стани — i на нашi тiла «налипають» бiси й дияволи, ми тодi хворiємо, страждаємо.

Так ми самi караємо себе за невиконання Волi Бога.

А цю Волю гранично чiтко виразив Ісус: любіте Бога, любіте одне одного, незважаючи нi на що! [10,18].

Зовсiм помилкова думка про те, що Бог нiбито зобов'язаний забезпечувати нас рiзними земими благами. Нi, Вiн нiколи не обiцяв робити це для всiх людей… Вiн — зовсiм не слуга нам. Вiн — Господь, Господар. Ми ж — абсолютно незначнi в порiвняннi з Його Всесвiтньою Величчю.

Вiн любить нас i намагається нам допомогти. Але зовсiм не в знаходженнi земних благ, не в реалiзацiї наших егоїстичних хотiнь.

Його Любов проявляється в тому, що Вiн направляє нас до нашого кiнцевого щастя Єднання з Ним.

Вiн — Господар, Абсолютний Владика. Потрібно вивчити, прийняти і виконувати Його Волю, Його Закон. Тоді ми будемо жити в гармонiї з Ним. Цей Закон такий: Шлях до Злиття з Богом — це безкомпромiсна Любов, а хто виходить iз неї — той виходить iз пiд покрову Бога й стає здобиччю для мешканцiв пекла.

Дослухаємося ж: адже це в наших iнтересах — iти до Бога, прийнявши Його Закон!

Адже зовсiм не заради нас, а заради Самого Себе Вiн створив i все Творіння, i кожного з нас. У цьому — Його Еволюцiя, Його Життя. І Вiн має намiр жорстко вершити Свою Волю: хочеш iти до Мене — живи в любовi й будь щасливий, не хочеш — страждай у своїй окремостi вiд Мене!

<<< >>>





Присоединяйтесь к нам:

 
ГоловнаКнигиСтаттіФільмиФотогалереяСкринсейвериЕнциклопедіяАудіокнигиАудіолекціїПосилання